Totalt antall sidevisninger

onsdag 22. juni 2011

Utfordring: ORANSJE

Utfordringa om å visa noko ORANSJE i heimen er kommen frå http://sukkertoyforoyet.blogspot.com/. Det fyrste eg kom på var korga eg fekk til 50 års dagen min. Likar den veldig godt! Har vist den tidlegare, i dette innlegget.Denne er eg spesielt fornøgd med å visa her - både fordi den er fin, men mest av alt fordi eg har funne den på "sett-igjen-lageret" på næraste gjennbruksstasjon. Eg er sikker på at alle som er glad i loppemarknader og andre former for skattejakter skjønnar den følelsen eg fekk då eg såg den i hylla.....YESSSSS!!!!

Ikkje berre oransje men likevel....Dette bilde er eg veldig glad for å ha i mi eige. Kunstnaren heiter Solveig og var 17 år då ho malte det. Ingenting kan gle ei mor (iallefall denne mora!) meir enn ei slik gåve!


Eg ynskjer meg nokre slike oransje kveldar i år òg!

4 kommentarer:

Fjordlykke sa...

Stiiilig!!
Og så skimter jeg noen "Maja" kopper også?
Elsker Turi-design:)

Ha en fin kveld!

Huldra sa...

Herlig kanne! :)

Ble sittende og bla litt inne hos deg jeg, og så jo koppene du fant samtidig også. Er det ikke moro med et sånt gjenbrukshjørne? Vi har det vi også, og det har plutselig havnet en hel masse her hos meg derfra også. Det aller første var en auberginefarget liten sofa som jeg har på kontoret. Hjertebank! Skjønner godt du fikk det at både kannen og koppene også. :)

Sonja frå Sunnfjord sa...

Ja, nokre oransje kveldar hadde vore kjekt:) Har ikkje så mykje i den fargen her hos meg.
Ha ei fin jonsokfeiring!

Hellohello baby sa...

Oransje kvelder i Rosendal er usedvanlig vakkert. I know the loppis-feeling! Jippi!

Er det Solveig Hus elle???!!