Totalt antall sidevisninger

torsdag 5. juli 2012

Fin kveld og nesten klar...


Då er eg nesten klar for Rosendal Mat- og Kunstfestival. Skal ha salsbod på lørdag. Har laga ein del puter...

...ein haug med nøkkelringar og...

...nokre litt store lavendelhjerter.

Snakkast kanskje då?


6 kommentarer:

re:signert sa...

Lekkert lekkert!!! Flinka. Drømmer om en hånd så sy-stø som din!! Så melder meg på allerede til sykafe i haust. Det skal bli bra. Signe

Shus sa...

Mykje fint som alltid :-). Lykke til imorgon, håpe du får solgt alt ! Vi skal bruke dagen på å køyre heim fra ferie i Danmark. Har hatt ei super og aktiv veke i flott vær med sol og varme. Ser vi er på vei heim til regnet igjen. Men kanskje eg skal få innstallert sykroken min då? Eg skal og vere aktiv på sykafeen til hausten, for då skal eg ha betre tid !

Klem fra Solveig

Bea sa...

Så mange "nydeligheter" du har laget!
Lykke til med festivalen og salget! Kanskje du vil ta noen bilder og vise til oss som så gjerne skulle vært der, men ikke kan?:)
Klem Beate

Anne Lise sa...

Hei :) Jeg har en akkurat maken, grønn blomsterpotte! Og faktisk har jeg også en slik superfin nøkkelring - den skal publiseres i neste blogginnlegg! Fortsatt finfin juli til deg. Her blåser det og regner. Perfekt vær for å male kjøkkentak :)

Fru Strand sa...

Hei på Deg!
Du lagar så utrulig masse fint! Likar spesiellt godt putene dine! Lader opp til litt "putekrig" med symaskinen sjølv, og då er bloggen din super inspirasjon! TAKK!!

Fru Strand sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.