Totalt antall sidevisninger

mandag 31. oktober 2011

JUL OG GJENBRUKSHELG

Vi har hatt ei fantastisk Gjenbrukshelg i Rosendal. Foredrag med Signe Schineller (http://www.resignert.blogspot.com/) på fredagskvelden og kurs med Erling Nesse (http://paaglott.blogspot.com/.) lørdag og søndag. Tema for kurset var "Jul og gjenbruk". Den guten er ikkje for katten allså! Makjen til inspirerande kurshaldar skal ein leita lenge etter.Kurset var i Raualøo. På bordet sto det nokre FANTASTISKE og INNHALDSRIKE posar med materialer og oppgåver som gjorde kursdagane uforgløymelege.Flotte damer samla rundt bordet med Erling i "leiarposisjon". Han hadde òg gjort klar ein fin utstilling med sine produkt som gav oss meirsmak til timane vi hadde framfor oss.
Frodig samling detta!
Signe var innom og lærte seg overføringsteknikk av bilde til stoff med rammelim. Då må det strykast! Trur det sette tålmodigheten hennas på ein prøve!


Godt fellesskap.

Blei ein del hjerteprodukt...

...med blonder og perler......og gull og glitter.Ei fin samling av produksjonen, sant? Innimellom måtte vi ha mat. Det fekk vi på Rosendal Turisthotell (http://rosendal-turisthotell.blogspot.com/.). Å vera ein tur innom der er balsam for sjela!Takk Turid for godt samarbeid! Dette vil vi prøva å få til igjen.
6 kommentarer:

Nina sa...

Hei Marian ;). Jeg får ikke mailen igjennom til mailadressen din jeg. Kan du sende meg en mail på frk_pippilotta@yahoo.com - og så kan jeg "reply"? Klemklem - Nina/Budeiesøm

Anonym sa...

eia var vi der, ser at eg absolutt skulle ha vore der, men no får eg senda ullgensarane og ljospærene til Erling i staden!!

Shus sa...

Såg veldi kjekt ut!! Bra at helga vart vellukka! Eg kosa meg iallefall på fredagen.

Klem frå Solveig

marianne sa...

Hei Marian!
Kurset deres så veldig kjekt ut.
Tusen takk for kommentaren din.
Jeg er interessert i Jul i Rosendal.
Kan du sende en mail på marianne.nodtvedt@gmail.com med mer informasjon?
Jeg ser frem til å høre fra deg.
Marianne/frk pigalopp

Rosendal Turisthotell sa...

Ja, dette må vi gjenta Mariann! Veldig inspirerende og ikke minst engasjerende. Liker det...

Barbros lille atelier sa...

Å, så kjekt! Så veldig inspirerende ut.
De hjertene var kjempekule!!

Takk for hyggelig kommentar og tilbud, men her er det dessverre fullbooket med julemarked, så jeg har dessverre ingen mulighet til å være med. Men veldig kjekt å bli spurt!