Totalt antall sidevisninger

torsdag 14. juli 2011

To sommargleder.Når ein bur på bygda kan ein god sommaroppleving godt vera ein tur til by`n. For oss er byen BERGEN. Her er det opp til fleire FRETEX-butikkar som alltid er blandt mine viktige besøksmål når eg er på byutflukt. På sommarens tur kom eg heim med den store BLÅ skåla. Fin sant? Måtte avbilda den samman med den vetle eg hadde frå før.
Ein av dei andre tinga eg når det er sommar er minst ein konsert på BARONIET. Har iår fått med meg Mari Maurstad/Åge Kvalbein og her; KARI BREMNES. Likar ho veldig godt. Blitt litt meir rocka for kvar gong. Lika da!

Neste veke kjem Bjørn Eidsvåg. Spørs om eg ikkje må ha med meg den òg.

6 kommentarer:

Sonja frå Sunnfjord sa...

Fine skåler! Buketten var jo veldig fin også:)
Eg har berre vore på Fretex i Strandgata-området, og der er det aldri noko særleg å finne, synest eg.
Du er no heldig som har ein konsertarena like ved:)
Ha ein fin sommarkveld!

Anne Lise sa...

Hei på deg! Jeg har også gjort noen kupp på Fretex i Bergen, disse skålene var kjempefine! Og dere har hatt besøk av en flott lofotdame ser jeg, jeg liker Kari Bremnes. Jeg har også hørt mye fint om Baroniet, og vil gjerne besøke stedet etterhvert. Nå skinner solen etter to dager med overskyet og regn, men vi hadde mest fint vær på Røst. Her skifter været raskt. Nå skal vi sove en natt til på Værøy, før vi drar hjemover til sommerhuset i morgen kveld - etter en konsert i kirka her. Den veska du har sydd ble utrolig kreativ og stilig! Vi blogges :) Nettet her er ustabilt, av og på, klarte ikke å legge meg til som følger, men prøver igjen...

Rosendal Turisthotell sa...

Superfine skåler Marian! Tror vi har en felles lidenskap: Fretex butikker. Slett ikke alltid at en finner noe, men av og til dukker det opp noen skatter som en bare må ha. Liker det! Blir liksom så "gira"!
En riktig god helg til deg. Håper finværet holder noen dager til....

Villblomsten sa...

Hei :-)
Nøkkelringen er kommet frem :-)
Tusen Takk :-)

Jeg har lånt bilde fra deg i innlegget mitt :-)
Håper det var ok :-)

Ha en fin sommer :-)

Mamsens hus sa...

Nydelig skål.
Altid spennende å gå på skattejakt på Fretex.
Ha en fin dag.

Sonja frå Sunnfjord sa...

Takk for tilbudet om å selge på Jul i Rosendal. Eg trur ikkje det vert aktuelt for eg syr mest for moro. Har ikkje satsa på å selge noko særleg. Må liksom vere 100% fornøgd med noko før eg gir det frå meg...
God søndag!