Totalt antall sidevisninger

mandag 28. februar 2011

FORUNDRINGSPAKKE FRÅ DUBAI

For ei stund sidan fekk eg melding på "fjesboka" frå ein sambygding som for tida bur i Dubai. Om det var sånn at eg hadde nokre ynskjer om fornying i stoff- eller bandsamlinga mi, så skulle ho snart ein liten tur heimom og kunne meir enn gjerne syta for litt "godsaker" i bagasjen. Kan jo ikkje sei nei til eit sånt tilbud! Og her er kva ho kom med. Utruleg vakre og fargerike band i ulike variantar. Blei veldig glad eg!

Var ein liten tur i "nabohagen" òg i dag. Alltid noko å finna der som ein kan ta med heim. Er ein ein samlar så er ein samlar, sånn er det med den saken.

Ein fin dag har det vore med mykje godt for auga! Kan lett bli sitjande i sofaen eg, og berre nyta dei siste solstrålene.4 kommentarer:

Shus sa...

Oj, der var da mykje fint! Blir kje da samma som Stoff og Stil akuratt!

Kosa deg i vinterferien, så snakkast vi kanskje i kveld!

Hellohello baby sa...

ååå, ja der var det mye fint. Hadde elsket en sånn forundringspakke jeg og, selv om jeg ikke syr noe som helst.... Sukkertøy for øyet det der!

en støvel og en sko sa...

Hei Marian!
For ein flott pakke du har fått - mye fargerikt og fint i Dubai.
Og veldig fint baderom du har forresten. Og for en utsikt - ikke rart du elsker plassen du bor på.
Kos deg videre utover uken.
Klem

Barbros lille atelier sa...

Så mye flott! Min mor drev og reiste en del til Dubai en stund og kom hjem med store kofferter fullstappet av delekreste stoffer. Det var julaften det:-)

Klovnebildet måler ikke mer enn 20x20 cm i utgangspunktet, så det er kraftig forstørret. Fotoet MÅ være av god kvalitet for at en slik forstørring skal bli bra. Jeg tror jeg betalte ca 1400 kroner for bildet. 40 x 40 cm på lerret koster imidlertid "bare" 400 kroner. Svart/hvitt bildet måler 70 x 120 cm og koster 1300 kroner. De store panoramabildene kan du få i en lengde på opptil 2 m. Jeg synes det var morsomt å gjøre noe litt annerledes ut av bildene mine. Først likte jeg det ikke noe særlig, men nå synes jeg de er stilige:-)