Totalt antall sidevisninger

fredag 7. januar 2011

Litt inne - litt ute....

Prøvde å setja meg ned å lesa litt idag men det er så mykje kjekkare å vera i "Blogglandia"! Er vel sånn begynnar-greier kan eg tenkja meg. Men, i boka mi, som eg då prøvde å lesa i, har eg eit bokmerke som eg har laga....


...og på syrommet mitt har eg fleire. Vanlegvis ligg desse i ei korg på http://www.galleriguddal.no/, men sidan der er stengt fram til påske (utanom laurdagar) har eg teke dei heim - saman med andre ting eg vil visa andre dagar....Er veldig glad i stoff - i stoffbitar - i SMÅ stoffbitar!Gjekk ikkje ut og sa "HEI" til sauene i dag......for ute var det ei stund sånn.....til å bli sånn ein time seinare. Kan ikkje sei anna enn at vi har VÆR!

4 kommentarer:

Hellohello baby sa...

Guri! Du er travel altso! Klarer nesten ikke følge med på innlegga dine :D

Heldigvis er det VÆR hjemme ja. Det var helt vidunderlig å vere på hytta deres i sommer. Som jeg koset meg med alt været ytters på Rosendals lille Nordkapp!

Tino sa...

Så flotte bokmerker du har laget!
Ser det er mye vær og flott natur rundt deg, vakkert er det.
Takk for hyggelig kommentar hos meg, ønsker deg en fin helg videre.
Klem T

Hellohello baby sa...

Takk Marian!

Jeg gjør litt av alt egentlig, de jeg kjenner og er ofte innom låner jeg av og sier fra at jeg har linket dem. Det viktigste er å si hvor bildene er hentet fra. Hender jeg spør, men jeg har somregel ikke tolmodighet til å vente på svar, så jeg legger det ut uansett. Hehehe, men alltid med link til hvor jeg hentet bildet fra. Har bare fått positiv respons på å nevne andre så langt! Alle er jo glade for å få omtale og flere leser ;)

rod i hob sa...

Heisann!
Kjekt at du vil følga bloggen min :-) Eg har og lagt meg til hos deg. Kjekt å følga "sambygdingane" ja :-)

Flotte bilder du tar :-)
Kjekt at du he fått deg blogg, -då går de jo ann for meg å følga med dei kreative sprellå dine...!!

Ha en fine kveld!!