Totalt antall sidevisninger

torsdag 13. januar 2011

Gåve i posten!
I dag har eg fått "Blogglandia"-gåve i posten!
http://marta-ifarta.blogspot.com/
har sendt meg GÅVE PÅ VANDRING. Det betyr at dei tre fyrste som kommenterer hos meg skal eg senda ei gåve til. Gler meg!!Blir aldri lei av vegen min!


Det gule mot det blå-grå er ein fin kombinasjon, syns eg.


På skulen hadde eg ei gruppe som tømte skuffene sine og tok med ting heim. Syns desse oppbevaringsposane sydde av prøvelappar med stofftrykk var fine eg!
6 kommentarer:

Nina sa...

Selvfølgelig kan du låne norgesglassblidet mitt - siden du spør så pent ;).

Kaspara sa...

Heisan Marian
Tusen takk for hilsen og at du tenkte på meg med utdeling av award. Jeg er glad du synes det er hyggleig å besøke bloggen min. Er nok litt av en "særing" i bloggland, men helt fra jeg startet bloggingen og hadde lest blogger en stund på forhånd, bestemte jeg meg for å droppe dette med award-opplegget og har aldri nevnt noe om awarder på bloggen min. Jeg synes det er stas å få og gi kommentarer, men det holder liksom for meg. Du får lov å kalle meg "sær", hi,hi!
Ha en glad helg Marian!
Klem fra Kaspara

Hellohello baby sa...

Jaa! Jippi!! Jeg rakk det!

Hellohello baby sa...

Nå har jeg tid til å skrive litt mer, måtte bare skyndte meg å rekke å bli nr 3! :D

Måtte le når du sa Kringler gård! Hihihiiiii! Det var jo mer en sosialantropologisk studie innen strikke/lappeteknikk-samfunnet det treffet der. Utrolig morsom opplevelse, husker det veldig godt! Kaffe Fasett og greier, tenk det du! :)

Nina sa...

Like sær som Kaspara ;). Jeg har en fortid som hjemmesideeier en gang på 90tallet - og det var min æra med awarder. Så bloggen min har også vært awardfri - og utfordringsfri. MEN - det betyr jo ikke at det ikke er hyggelig å få en. For det betyr jo at en har blitt sett og lagt merke til og kanske til og med satt pris på ;).

Hverdagslivet sa...

Hei Marian!
Nå har jeg kost meg her inne hos deg og er imponert over kreativiteten din! Jeg er også helt grønn av missundelse på den fantastisk storslåtte naturen dere bor i. Min far kommer fra Voss, så vi har mye familie der, og har vært på utallige turer opp igjennom årene. Jeg ELSKER naturen der!
Flott vandre gave du fikk i posten, må ha vært kjekt:)
Jeg legger meg som følger hos deg, og vil gjerne komme igjen. Velkommen inne til meg også:)
God helg!
Klem